Kategorier
Sport och träning

Spela på sport

Att satsa pengar på sport har människor gjort i alla tider. Det är ett mycket trevligt sätt att öka spänningen kring ett idrottsarrangemang och dessutom kan man dryga ut kassan lite om man har den rätta turen. För hur mycket du än kan om lagen som spelar så kommer du alltid behöva lite hjälp av turen om du ska vinna.

För inte så hemskt länge sedan såg spelandet helt annorlunda ut än idag. Utbudet var väldigt begränsat och den spelsugne var hänvisad till stryktipset eller Oddset. På Lången kunde man spela tripplar, fyrlingar, femlingar eller sexlingar och på Matchen kunde man tippa resultat. Idag är det som sagt annorlunda och man kan spela på nästan vad som helst.

Kommer en viss spelare att bli varnad under matchen? Vilket lag gör första målet? Vad kommer resultatet att vara i halvtid? Hur många hörnor blir det? Ja, detta är bara några av alla spelmöjligheter som finns idag och den stora revolutionen kom när Livespel introducerades.

Livespel innebär att det inte finns något spelstopp. Även om matchen har startat kan du lägga dina spel och oddsen förändras löpande under matchens gång. Livespelen skapade möjligheter för spel som ”vilket lag gör nästa mål?”, osv vilket så klart var omöjligt tidigare då man bara kunde spela fram tills dess att matcherna startade.

När det gäller sportbetting ska man vara väldigt noga med att inte satsa pengar man inte har råd att förlora. Det är nämligen så att de allra flesta spel som läggs inte ger någon vinst. Givetvis kan du minska riskerna för förlust genom att läsa på och skaffa dig ett bra beslutsunderlag innan du spelar. Det är dock ett mycket tidskrävande arbete och det krävs att man följer lagen varje vecka för att bli bättre på att läsa lagens form och analysera deras insatser på planen.

Är man bara medveten om risken att förlora så är spel något riktigt roligt. En fotbollsmatch får en helt annan dimension när man har satsat några tjugor och det blir mycket mer spännande. Ser man dessutom matchen tillsammans med goda vänner, ett par pilsner och något gott käk – ja, då kan man se fram emot en riktig höjdarkväll!