Kategorier
Sport och träning

Europas bästa fotbollsligor

Det finns en ständig diskussion om vilken fotbollsligan som egentligen är Europas bästa. Man kan också diskutera hur intressant det egentligen är att ranka dem inbördes. Alla har sin egen favorit och så måste det få vara. Men vad vore världen utan åsikter? Här är min lista över de bästa ligorna i fotbollseuropa.

Kategorier
Sport och träning

Upplev Premier League i London

Den engelska fotbollsligan Premier League är allmänt ansedd som den bästa i världen och om du ska åka hit på fotbollsresa så är London ett bra alternativ. Här finns flera av toppklubbarna och du får samtidigt möjlighet att uppleva en av världens häftigaste städer.

Kategorier
Sport och träning

Hur väl står sig Allsvenskan i konkurrensen?

Det pratas mycket om fotboll runt om vid fikaborden på våra arbetsplatser. De flesta är överens om att Premier League är världens bästa liga, möjligen i konkurrens med spanska la Liga. Men hur väl står sig egentligen Allsvenskan, vår egen liga, i konkurrensen?

Kategorier
Sport och träning

Spela på sport

Att satsa pengar på sport har människor gjort i alla tider. Det är ett mycket trevligt sätt att öka spänningen kring ett idrottsarrangemang och dessutom kan man dryga ut kassan lite om man har den rätta turen. För hur mycket du än kan om lagen som spelar så kommer du alltid behöva lite hjälp av turen om du ska vinna.

Kategorier
Sport och träning

Ligue 1 – framtidens fotbollsliga?

En av Europas lite mer bortglömda fotbollsligor är den som spelas i Frankrike, Ligue 1. Ligan brukar rankas som den femte bästa ligan på kontinenten efter de tre stora (Premier League, la Liga och Serie A), samt tyska Bundesliga. Den franska ligan innehåller en mängd klassiska klubbar och de senaste åren är det Lyon som har gjort mest väsen av sig ute i fotbollseuropa, bland annat med flera framskjutna placeringar i Champions League. Laget har under många år haft svenske Kim Källström i truppen, men från och med säsongen 2012/2013 finns det inga svenskar i klubben.