Kategorier
Resor

Koppla av med minisemester

Ett av de allra bästa sätten att koppla av och att komma bort från den grå vardagen är att resa bort. Det är mycket svårare att verkligen glömma bort sina problem hemma i huset eller lägenheten, det tror jag att vi alla kan känna igen oss i.

Kategorier
Resor

Ta färjan!

Idag kan vi ju utan problem ta bilen till Europa genom att välja Öresundsbron som färdväg. Men det är ändå något speciellt med att åka båt. Det finns flera färjelinjer från Sverige som snabbt och smidigt tar dig till Tyskland, Polen, Danmark eller Baltikum.

Kategorier
Resor

Att boka hotell på nätet

Att ringa runt till olika hotell för att leta reda på de bästa priserna är minst sagt ett stenåldersbeteende. Idag kan du nämligen hitta och boka hotell på nätet och det tar bara några minuter så är det klart.

Kategorier
Resor

Spontansemestra i Tyskland

Gröna vackra kullar, fotboll, oktoberfest och bratwürst. Ja, det är väl ungefär det som de flesta av oss svenskar associerar med Tyskland. Och ja – allt det där är väldigt typsikt för Tyskland, men i den här artikeln ska vi försöka visa att vår granne i söder faktiskt har en smula mer än så att erbjuda!