Kurs |

Jeg holder kurs i Florø og omegn – følg med her eller på facebooksiden for oppdaterte kursdatoer!

Ta kontakt om du har ønsker eller spørsmål om kurs, superlivsstil@gmail.com.

KURS 2018:

  • 15. mars, Bransøy/Florø – Fermenteringskurs, kl. 18-21
  • 22.mars, Brandsøy/Florø – Fermenteringskurs, kl. 18-21

PicMonkey Collage

 

Jeg tilbyr følgende kurs, der den som holder kurset hjemme hos seg eller på egnet sted får kurset til halv pris. Minimum 5 deltakere og maks 10. Du kan holde kurset hjemme hos deg eller i barnehagekjøkken, skolekjøkken o.l.

Foreløpig holder jeg disse kursene kun i Florø og omegn. Send en mail til superlivsstil@gmail.com for spørsmål.

 

Sunnere snop og sjokolade – Du lærer å lage din egen rå sjokolade med utsøkte ingredienser og sunnere versjoner av snop som er så gode at du ikke kommer til å tro at de er sunne ;) Samt masse tips og triks for å enkelt lage snop hjemme. Sjokolade i flere versjoner, godiskuler, gelegodteri, m.m. Følger med goodiebag til å ta med hjem! Kurset varer ca. 3 timer.

Pris 750,- per deltaker.

Dette kurset kan også tas som familiekurs, med kun 5-6 voksne med barn. Prisen er da 1050,- for 1 voksen og 1 barn.

snickers pops

 

 

Fermentert mat og drikke – Vi går gjennom hva fermentering og melkesyregjæring er og baker med surdeig, lager surkål og kombucha. Samt hvorfor dette er en glemt kunst og hvor viktig det er for helsa vår. Kurset går over en kveld eller lørdags ettermiddag og varer ca. 3 timer. Du får med kulturer for å lage egne ting hjemme samt noe av det vi har laget. Ta med 3 tomme syltetøyglass!

Pris 750,- per deltaker.

 

NYHET! Workshop!

Du kan bestille en workshop hjemme hos deg med gode venner, workshopen tar ca. 1,5 time og koster 450,- Vi går gjennom kun en ting og er perfekt for en venninnekveld :) Du får masse tips og triks og startkultur med deg for å kunne fortsette hjemme på din egen kjøkkenbenk.

Som vertinne vil du selv kunne komme med ønsker og påvirke hvordan kurset skal foregå, kom med dine ønsker når du tar kontakt.

  • Surkål workshop
  • Surdeigs workshop
  • Kombucha workshop
  • Rå sjokolade workshop

Still gjerne spørsmål!

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *