Kurs |

Jeg holder kurs i Florø og omegn – følg med her eller på facebooksiden for oppdaterte kursdatoer!

 

Obs! Fra Mai 2015 har jeg foreldrepermisjon og setter derfor ikke opp noen nye kurs før til høsten/vinteren. Ta kontakt om du har ønsker eller spørsmål om kurs, superlivsstil@gmail.com.

 

PicMonkey Collage

 

Jeg tilbyr følgende kurs, der den som holder kurset hjemme hos seg eller på egnet sted får kurset til halv pris. Minimum 6 deltakere og maks 10. Du kan holde kurset hjemme hos deg eller i barnehagekjøkken, skolekjøkken o.l.

Foreløpig holder jeg disse kursene kun i Florø og omegn. Send en mail til superlivsstil@gmail.com for spørsmål.

Rå sjokolade og hjemmelaget snop – Du lærer å lage din egen rå sjokolade med utsøkte ingredienser og sunnere versjoner av snop som er så gode at du ikke kommer til å tro at de er sunne ;) Samt masse tips og triks for å enkelt lage snop hjemme. Sjokolade i flere versjoner, godiskuler, gelegodteri, m.m. Følger med goodiebag til å ta med hjem! Kurset varer ca. 3 timer.

Pris 650,- per deltaker.

Dette kurset kan også tas som familiekurs, med kun 5-6 voksne med barn. Prisen er da 850,- for 1 voksen og 1 barn.

snickers pops

 

 

Fermentert mat og drikke – Vi går gjennom hva fermentering og melkesyregjæring er og lager surdeigsbrød, fermentert drikke som vannkefir og kombucha, og melkesyregjæra grønnsaker. Samt hvorfor dette er en glemt kunst og hvor viktig det er for helsa vår. Kurset er over en kveld på ca. 3 timer. Du får med kulturer for å lage egne ting hjemme samt noe av det vi har laget. Ta med 4 tomme syltetøyglass!

Pris 650,- per deltaker.

 

Baby og barnemat – Det er ikke ett fett hva du velger å gi barnet som sin første mat. Små mager er svært sensitive, kosten deres består jo de første månedene kun av morsmelk. De små sine fordøyelsessystem trenger tid til å utvikles ferdig og den maten du gir kan enten støtte opp om det, eller forverre det. Allergier og matintoleranser skyter i været som aldri før, men det finnes en god vei til god helse. På dette kurset får du tips om matvarer, tilberedningsmetoder og tilskudd til kosten for babyer som begynner å spise, fra 4 mnd – 1 år. Kurset holdes på dagtid eller kveldstid etter avtale.

Pris 650,- for mamma og baby, 0-1 år.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *