Mine beste julegavetips

Jeg tenkte å dele mine beste og fineste julegavetips med dere – disse tingene ville jeg blitt veldig glad for å få i alle fall.
julegavetips superlivsstil.net
Dette er rett og slett de fineste og beste tingene jeg vet om. Så om du vil skjemme bort noen med en super julegave så er disse mye bedre enn lysestaker og pologensere ;) De fleste passer til både mamma, tante, søster, venninne, onkel, pappa, store barn og sikkert enda flere. Og du rekker fortsatt å klikke disse tingene hjem, fristen til posten for å levere før jul er 16. desember.
 • Ringblomstsalve fra Rein. Denne har jeg skrytt av før, og vil gjerne gjøre det igjen. Denne passer til alt og alle og kan brukes til alt. Tørr hud, sår hud, barnekinn, kuldesalve, sårsalve, leppesalve, håndkrem, til neglebånd, fotsalve m.m. Anbefaler også shampoene, håndsalven, oljene til ansikt og kroppssmøret. Dette er nydelige og rene produkter til hele familien.
 • Kakaoprodukter fra Økosjokolade. Disse er mine desiderte favoritter når det gjelder sjokolade. Dersom det er noen som ikke lager sjokolade selv kan du jo friste dem med et lite glass hjemmelager sjokolade sammen med en pakke Sjokolade-Mix. Så får de smake litt før de lager sin egen. Eller en fin gavepakke som Økosjokolade har nå i juletiden, der får de med alt de trenger inkludert sjokoladeform. Ellers ville jeg blitt glad for hva som helst fra Økosjokolade, favoritter er vaniljepulver, lucuma, lakrisrotpulver, kokossukker, alle kakaoting, gojibær m.m. De har også nye fine trøfler, de gleder jeg meg til å smake!
 • Juiceflasker fra Juicydrops. Disse har jeg ikke prøvd enda, da de er helt nye, men de ser utrolig fine ut og når jeg vet at Carina står bak så er de garantert supre.
 • Bivokslys fra Naturkilden. Jeg bruker bare bivokslys, og selv om jeg lager selv så ønsker jeg meg alltid flere. Disse fra Naturkilden er utrolig fine. De har også andre fine gaver, blant annet kremer og babyting, se utvalget i butikken her. Du kan, om du har tid, også kjøpe bivoksplater og veke og rulle noen lys selv til julegaver. Det tar ikke lange tiden og er en finfin ting å gjøre med barna.
 • Pølsene til Gry.  De er så gode at de passer perfekt som julegave! Kan kjøpes hos bl.a. naturligliv.no.
 • Bøker er en av de fineste gavene synes jeg. Mine beste tips er bøkene til Gry, en fin kokebok som Den store Kjøttkokeboka av Andreas Viestad, en kokebok fra Jamie Oliver, Ragnhilds fine snope-bok, Den lille prinsen, juicebøker fra Carina, Paleoliv boka til Sara Lossius, Medisinplanter i Norge av Rolv Hjelmstad, eller en fin roman som vedkommende vil like.
 • Nydelig sjokolade og te fra helsekostbutikker. Min favoritt er Yogi te og enkelte Pukka teer. Det finnes mange fine gavepakninger og ekstra fint julesnop i helsekostene før jul.
 • Urter. Gjerne en egen urteblanding eller urtete du har blandet selv på et fint glass. Kjøp urter hos gojiking.co.uk, arnika.no eller rolv.no.
 • Strikka sokker. Hjemme bor jeg i tjukkesokker fra høst til vår. Mine er strikket av besta og er de beste, men det finnes selfølgelig sikkert mange andre som kan strikke til deg om du ikke gjør det selv.
 • Hjemmelaget granola, snop eller julekjeks i et glass. Lag det selv og gi det bort – både omtenksomt og smakfullt.
 • Hjemmelaget kokossmør i et fint glass med sløyfe på.
 • Lag en enkel og giftfri kroppsskrubb og ha den i en fin krukke. Om jegf år tid før jul så kommer det oppskrift, hvis ikke er det bare å sjekke pinterest.
 • Nydelige og gjenbrukbare (giftfrie!) smoothie poser til de smådisse er supre og fås hos levlogisk.no. Vi har hatt våre lenge, og de største barna har brukt de store posene. De små har jeg spart til hun som nettopp er begynt å spise. Regner med alle disse posene blir mye brukt fremover hos oss.
Har du noen fine gavetips? Del dem gjerne i kommentarfeltet! :)
PS. Ingen av produktene eller omtalene her er sponset ;)

 

 

 

Anita

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.