Luke 12 i Pureskin.no sin julekalender

Konkurransen er avsluttet og vinneren er kontaktet. Tusen takk alle som deltok! :)

Det er desember og julekalender tid, og en nettbutikk jeg liker svært godt har en kjempefin julekalender i år. 24 bloggere får disse 24 desember dagene gi bort en gave hver fra Pureskin.no. Og i dag er jeg så heldig at det er jeg som får være med og gi bort noe til dere! 

 

heading

 

Pureskin.no er en nettbutikk som drives av gründer og mamma Lene Jahren. Hun er opptatt av rene og effektive produkter og har utrolig mange flotte merker og varer i nettbutikken sin. Jeg har selv handlet der og det er nok den fineste pakken jeg har fått i postkassen min. Nydelig pakket inn og det lille ekstra helt ut til fingerspissene. «Pure Skin tror på at det å ta godt vare på huden sin betyr at man forstår hva man utsetter den for. Spesielt siden det meste av hva som påføres kroppen, absorberes av kroppen. Ved å velge økologisk bidrar du til å styrke hudens naturlige egenskaper og fremme en vital, sunn og vakker hud!» Jeg kunne ikke vært mer enig! :) Les mer om Pureskin her.

Det du kan vinne i Luke 12 er to fantastiske hårmasker fra Hello hair

«Hello Hair ble utviklet da Jade, Sophie og Jess innså at de hadde vært på en evig søken etter en helt naturlig hårmaske, som ikke var fylt med kjemikalier og konserveringsmidler. De hadde alle bleket håret og var desperate etter noe som kunne redde deres lokker fra skade! Etter mange dårlige erfaringer med ulike salongbehandlinger, innså de at det var et hull i markedet for et helt naturlig, vegansk alternativ.

Forskjellen mellom Hello Hair og mange andre hårkurer på markedet, er at denne er helt naturlig! Mens mange salongversjoner og store merkevarer hevder å være 100% naturlig, ser man ved nærmere undersøkelser at deres ingredienser avslører dem. Hello Hair inneholder ingen kunstige ingredienser, er vegansk og aldri testet på dyr.»

12

Du kan altså vinne begge disse hårmaskene og dette må du gjøre for å være med i trekningen:

 1. Følge Pureskin.no på Facebook
 2. Følge Superlivsstil på Facebook
 3. Legge igjen en kommentar under dette innlegget her på bloggen
Og det er ikke et krav for å være med, men dersom du deler dette innlegget på facebook dobler du vinnersjansene dine! :)

Vinneren trekkes torsdag 17. desember – Lykke til!

 

 

 

 

Anita

40 Comments

 1. Følger begge to på facebook?
  Å hadde vært veldig kjekt å prøve de hårmaskene til mitt tørre hår. Bleker håret mitt så det trenger god pleie:)
  Ha en flott førjulstid:)

 2. Følger begge disse på Facebook ??? hadde vært ypperlig å vinne disse ☺️ Ønsket meg de siden jeg så de kom inn hos Pure Skin.

  Ha en fortsatt fin adventstid! ?

 3. Kjempefint innlegg :-) Gøy å bli kjent med en ny blogger. Har hørt om disse hårmaskene i lang tid gjennom utenlandske instagram-profiler. Jeg syns det er så gøy at Pureskin tar inn produkter som ikke alle andre her i Norge har :-) Det hadde vært helt supert å fått prøvd disse :-)

 4. Supert med produkter som er 100% naturlige! Prøver gjerne disse hårmaskene til mine ekstremt tynne hårstrå som blir veldig fort slitt.

 5. Følger allerede Pure skin og nå følger jeg også deg! Finfin adventskalender så introduserer meg til så mange gode blogger!

 6. Åh, jeg har hatt så lyst til å prøve disse. Liker pure skin OG superlivsstil.
  :)
  God jul!

 7. Skikkelig gøy julekalender fra pureskin, får gleden av å oppdage nye bra blogger nesten hver dag:D har veldig lyst å prøve disse hårmaskene, trenger å livlle opp håret;) jeg kommer garantert til å stikke innom bloggen din titt og ofte. Ser ut som mange digge oppskrifter. Ha en fin førjulstid:)

 8. Forresten, Følger dere begge på Facebook og nå deg på instagram. Men heter gojiigirl;)

 9. Jeg vil bare bruke økologiske og rene produkter der jeg kan, og pure skin har mange av favorittene.
  Takk og god advent!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *