Fermentert fiskeleverolje – bra eller ikke?

Har dere fått med dere all diskusjonen og dramaet rundt fermentert fiskeleverolje i det siste?

fiskeleverolje1

Jeg har lest noe av det, men ikke alt så klart. Vi tar ikke fermentert fiskeolje akkurat nå, men har spist en god del av det tidligere. Har ikke så mye å skrive om dette for øyeblikket, men tenkte likevel å dele en del som er skrevet av andre med dere, siden jeg også har anbefalt denne oljen til mine lesere. Det gjør jeg altså ikke lenger!

fiskeleverolje2

Når det er sagt, så tok jeg denne som eneste d-vitamin tilskudd en vinter for noen år siden hvor jeg hadde så lave d-vitamin nivåer at jeg ble syk. Denne var det som økte nivåene mine igjen. Men jeg liker ikke måten hverken Green Pasture eller Weston A. Price foundation holder på med voldsomme intriger og personangrep. Det er bare dårlig oppførsel. Og det er dumt at en organisasjon som jobber for noe så bra som riktig kunnskap om kosthold og ernæring skal ha så mye drama i ledelsen.

Jeg hadde også håpet at flere av de store bloggerne jeg følger skulle skrive om dette, men det ser ut som noen unngår temaet, i alle fall enda. Men jeg liker fiskeleverolje og jeg liker at det blir diskutert og opplyst om ting. Forandring er uunngåelig og essensielt for videre utvikling.

Den som startet dette var denne omfattende rapporten som Dr. Kaayla Daniel har lagt ut på sin blogg. Gry har skrevet om dette også, det finner du her.

Her er det masse annet om temaet å lese for deg som vil bli klok! (Til informasjon så har jeg ikke rukket å lese alle disse selv enda, men har samlet de her så du kan lese så mange du vil)

http://chriskresser.com/important-update-on-cod-liver-oil/

http://wellnessmama.com/59039/fermented-cod-liver-oil-safe/

http://www.modernalternativemama.com/2015/08/24/is-fermented-cod-liver-oil-the-real-deal-or-a-sick-hoax/

http://www.cheeseslave.com/my-take-on-the-fclowapf-scandal/

http://www.cheeseslave.com/fermented-cod-liver-oil-scandal-exclusive-video-interview-with-whistleblower-dr-kaayla-daniel/

http://www.westonaprice.org/uncategorized/questions-and-answers-about-fermented-cod-liver-oil-fclo/

http://balancedbites.com/2015/08/podcast-episode-206-the-great-fclo-debate.html

http://davidgumpert.com/blog – skriver mye om både emnet og wapf of dramaet der.

Anita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.