Sunt og deilig påskesnop

Jeg har lagd litt av snopet til årets påskeegg som deles ut på påskeaften hos oss, slik som disse søte påskesjokoladene du ser på bildene her. Er de ikke nusselige?? 

paskesjoko

Jeg tenkte jeg skulle inspirere litt ved å linke noen gode oppskrifter jeg har laget fra før av, kanskje får du lyst å lage noe godt selv om du ikke hadde tenkt til det? Håper det ;) Noen av disse deilige tingene under her kommer i påskeegget til barna i år, og mitt! Her kan du jo selv velge og vrake alt etter hva du liker best.

PicMonkey Collage

paskemarsipan

I tillegg har jeg kjøpt noen nydelige marsipanhjerter på helsekosten, disse hadde vi i butikken jeg jobbet i også, og de er helt fantastisk gode. Eggefri marsipan laget med honning og rårørssukker, fra danske Woodshade Organics. Luksus! Og for mine barn, som knapt ser innpakket snop, er det ekstra stas. Så det er ikke så mye innpakket kjøpt snop i mine barn sine påskeegg og det synes jeg er fantastisk, selv om mange synes det er synd og skam og alt det der..

snickers pops

Jeg har også lagd disse snickers cake popsene. Her kan du bruke hvilken som helst oppskrift på godiskuler, trøfler, nøttebarer osv. og bare rulle dem til litt store kuler, stikke pinner eller tykke sugerør i dem og dyppe i sjokolade. Unger elsker sånt som er litt ekstra dillete og sitter på pinner, i alle fall mine :) De er pyntet med revet kokos farget med gurkemeie.

Håper dere fant litt inspirasjon og at noe nydelig hjemmelaget finner veien til deres påskeegg også <3

Ønsker dere en vidunderlig nydelig påskehelg!

 

 

 

Anita

4 Comments

  1. Mmm, her var det mye godt! Flere ting jeg har lyst til å prøve meg på. Takk for inspirasjon. God påske videre! =D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.