Less is more – Shampo, balsam og styling

Disse tre produktene fikk jeg tilsendt fra Green Spirit, her kan du se et annet innlegg jeg har skrevet for dem. Selv om produktene er tilsendt er meningene 100% ærlige :)

lessismore3

Jeg har nå brukt disse noen uker og er veldig fornøyd! Cajeput pure balance shampo og Cajeput pure balance balsam. De lukter friskt, men mildt og vasker håret godt og skikkelig rent. Den største forskjellen fra de andre shampoene og balsamene jeg har brukt i det siste er at de etterlater håret silkemykt. Det blir likevel ikke helt flatt og livløst og det liker jeg! Jeg har veldig mye, men likevel fint og veldig glatt hår, så jeg dropper ofte balsam fordi det blir for mykt. Denne gir en perfekt balanse mellom mykt, men ikke flatt. Liker! Jeg har også veldig sensitiv hodebunn som lett reagerer på feil produkter, men disse liker den også.

Jeg fikk også denne stylingen, den er jeg så som så fan av, men jeg er i utgangspunktet ikke fan av stylingprodukter i det hele tatt. Det er svært få styling produkter jeg liker, jeg synes alt blir for klissete, stivt eller voldsomt. Jeg liker stort sett bare saltvannsspray, men har brukt denne noen ganger og den er helt ok. Mannen liker den derimot veldig godt! Så kanskje jeg bare har for mye eller for langt hår :) Den lukter også veldig mildt og friskt.

lessismore1

Alle disse tre produktene er veldig drøye i bruk, det er et stort pluss. Jeg har faktisk lyst å teste flere produkter fra denne serien, tror kanskje jeg muligens kommer til å like denne og denne. Jeg gir liksom ikke opp å prøve å finne stylingprodukter jeg faktisk liker ;) Du finner alle Less is more produktene her.

Har du testet produkter fra Less is more? Hvilke er dine favoritt øko hårpleieprodukter?

 

 

 

 

Anita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.