Nydelige, øko hudpleie favoritter

Økologisk hudpleie kan være helt katastrofe til tider, da det ofte er mange produkter som ikke fungerer i det hele tatt. Heldigvis har det kommet utrolig mye større utvalg de siste årene, og kvaliteten på en del øko produkter er mye, mye bedre enn konvensjonelle produkter fra parfymeri eller hudpleie.

Jeg vil tipse dere om disse produktene fra Acure som både er fantastisk gode og ganske så rimelige i pris. Jeg har brukt dem i over tre år, og kommer alltid tilbake til disse selv om jeg prøver andre ting inni mellom.

acureprod

Produktene på bildet, pluss et par andre er mine absolutte favoritter. Milde og gode, men fungerer som de skal. Jeg har også testet shampoer (helt ok) og bodylotion (veldig gode!) fra dette merket. Acure er både veldig bevisst på hva de putter i produktene sine, og i tillegg er de miljøfan. For eksempel planter de et helt nytt tre for hver flaske med body lotion de selger.  Du kan lese mer om dem her. Elsker sånt ;)

Produktene jeg bruker er disse, og jeg kjøper dem hos iherb. Tror ikke disse finnes i norske butikker, uten at jeg kan si det sikkert.

  • Acure Radicle Wrinkle Complex – en veldig mild og god fuktighetskrem. Den er lett i konsistens, så jeg bruker ofte arganoljen deres under for mer fukt.  Jeg har veldig sensitiv hud, så den vanlige dagkremen og nattkremen deres tålte jeg ikke. Men denne er super!
  • Acure Facial toner balancing rose+red tea – Nydelig ansiktsspray. Bruker den ofte over mineralfoundation eller som ekstra fukt når det trengs.
  • Acure Eye Cream – Veldig mild og fuktgivende øyekrem, i gigantisk tube! Er sensitiv her også, og denne er mild og god.
  • Acure Argan Oil Lip Balm – Med kakaosmør og mint. Min favoritt over alle lip balms. Nydelig konsistens, varer på leppene uten å skli av med en gang og gir masse fukt. Fantastisk på vinterstid. Har alltid i veska, jakka, på badet og soverommet.
  • Acure Line Eraser – Denne er superdeilig, men utrolig rik og fet i konsistensen. Jeg bruker den ikke fast, men når huden min føles sår, tørr, irritert o.l. Alt fra en gang i uka til en gang i måneden etter behov. Den er mer som en salve, og hvis jeg smører denne på sår hud om kvelden så våkner jeg opp med silkemyk hud som har roet seg ekstremt kjapt i forhold til hva den pleier å gjøre. Liten krukke, men den varer likevel lenge siden den er så drøy.
  • Acure Brightening Facial Scrub – en herlig skrubb som gir silkemyk hud. Men denne er ganske grov, så skrubb forsiktig.Jeg bare masserer den lett inn i huden og skyller av igjen.

Jeg har også testet ansiktrensene deres for en god stund siden, og de var milde og gode, men jeg foretrekker oil cleansing metoden fortsatt. De har også fått inn noen nye Acure produkter på iherb som jeg ikke har testet, bl.a. en ny serie for sensitiv hud som jeg så Silje skrytte av her. Samt mer kroppsprodukter og leppeprodukter. Du kan se alle produktene som iherb har inne fra dem her.

Jeg vil i alle fall på det varmeste anbefale denne serien dersom du har sensitiv hud som trenger bra med fukt, men milde og effektive produkter. De har som sagt gode ingredienser, f.eks. chlorella growth factor, rene oljer som argan olje (i stedet for solsikke som mange produkter har..) og andre aktive ingredienser som huden min tåler. Ofte blir jeg rød, irritert og mer tørr dersom jeg bruker produkter med for aktive ingredienser, men disse produktene er virkelig både milde og effektive.

Har du testet noen av disse? Har du andre favoritter innen øko hudpleie så del dem gjerne i kommentarfeltet! :)

Ønsker dere en nydelig dag ♡ 

 

// Innlegget er ikke sponset, kun mine tips og erfaringer :)

 

 

 

 

Anita

5 Comments

  1. Jeg er veldig glad i Acure serien. Hårproduktene også! Gjør håret så mykt og godt (den med arganolje). Ellers har vi fått en økologisk hudpleiebutikk nede på senteret her, som har mange gode produkter. Det er en stor glede at flere har begynt å sette fokus på rene og naturlig produkter :)

    • Jeg liker best den shampoen med sitrongress :) Jeg er så heldig at øko frisøren min tar inn økologisk hår, hud og kroppspleie her jeg bor. Gull verdt på et lite sted :) Og veldig bra at det blir mer fokus på det ja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.