Acorelle Firming Body Oil & Vanilla Body Mist – mammaluksus

Jeg meldte meg på når Green Spirit søkte etter bloggere, og var så heldig å få tilsendt en nydelig pakke med fine produkter i. Tusen takk, Ingunn!  Det var litt julaften her, så fine ting som var oppi :) Jeg har prøvd masse av Green Spirit sine produkter før, da frisøren min tar inn produkter derfra. Og det meste jeg har prøvd er helt nydelig. Noen ting er blitt faste favoritter. For de som ikke vet det så er Green Spirit en nettbutikk som selger økologisk hudpleie, kroppspleie, hårprodukter, makeup og mye mer.

acorelle2

I pakken jeg fikk var blant annet denne nydelige, oppstrammende oljen fra Acorelle, Firming Oil. Jeg bruker mye oljer fra før av, og synes de er bedre enn lotions, men da oftest rene oljer, fordi de er billigst og funker bra. Men de føles ikke så luksus som denne her, noen av de lukter faktisk ikke godt i det hele tatt. Men denne lukter utrolig mildt og godt, er mild og nydelig mot huden, og er uten eteriske oljer for en vordende mamma. Den er tilsatt både rose hip olje, som jeg er stor fan av, og baobab olje som skal virke mykgjørende og oppstrammende på huden.

Og du blir virkelig myk! Den føles silkemyk på huden og trekker lett inn. Huden holder seg myk og god etterpå også. Som regel bruker jeg kokosolje, kakaosmør eller en hjemmelaget krem på gravidmagen om kvelden, men den tar litt tid før den trekker inn. Så denne er perfekt til bruk på morgenen, da jeg kan kle på meg like etterpå. Den er som en lett olje, logisk nok siden en av ingrediensene er et stoff tatt ut fra kokosolje, og fungerer litt som en tørrolje hvis jeg ikke tar feil. Men den gir absolutt mye fukt selv om den føles lett. Nå har jeg bare brukt den en knapp uke, så jeg kan ikke si noe om hvor vidt den er oppstrammende i tillegg, men det er ikke så nøye for min del egentlig. Den er luksus i min mammahverdag og for det er den god nok. Og du trenger absolutt ikke være mamma for å bruke dette produktet, det passer for hvem som helst som vil ha myk og god hud ;)

acorelle1

Det andre produktet på bildet er en body mist fra samme merke, Acorelle Body Mist Exquisite Vanilla. Jeg har testet flere av parfymene i dette merket tidligere, og denne med vaniljeduft er en favoritt. Det er en sånn beroligende og herlig duft. Den lukter ikke søtt og klissete da den inneholder mer enn vanilje også, beskrivelsen er som følger: «Med den beroligende duften, Exquisite Vanilla, kan du kjenne noter av søt appelsin og mandel, orkidé, vanilje, honning og fersken, samt vanilje, sedertre og Patchouli.» Jeg elsker denne duften, men for de som ikke gjør det så har de mange andre varianter å velge mellom også ;) Alle de forskjellige parfymene finner du her. Dette er de beste naturlige, økologiske duftene jeg har funnet, og jeg har som sagt brukt parfymene i flere år. Liker denne body misten minst like godt som parfymen, da jeg synes duften faktisk er enda bedre.

Disse produktene er mer enn godkjent av meg, både ingrediensmessig og hvordan de fungerer i bruk. Jeg liker dem utrolig godt ♡  Har du testet noen av disse produktene, eller har du en annen favoritt fra Green Spirit? Del gjerne i kommentarfeltet ;)

Det kommer mer omtale av produkter fra Green Spirit fremover, håper dere liker de! :)

 

 

 

 

Anita

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.