Januarsalg hos nu3.no

Det er fortsatt januarsalg de fleste steder, og man kan gjøre gode kupp på alt fra mat til sportsutstyr til klær hvis man er om seg. Jeg prøver å handle lokalt og hos små bedrifter når jeg kan det, men jeg handler også mye på nettet, og i større kvanta, da det gir meg mye mer utvalg og mye bedre priser. Spesielt når det gjelder økologisk mat og helsekost produkter, da disse kan være ganske dyre på fysiske butikker så er det alltid kjekt å finne de til en billigere pris og hamstre litt ;)

Nettbutikken nu3 har også januarsalg og har mange av mine favorittmerker, slik som Renèe Voltaire, Saltå kvärn, Superfruit og Yogi tea. Teen får du for eksempel helt ned i 38 kroner stykk, eller 2 for 69. Og snopet til Renèe Voltaire kan du spare mye på, da de har pakker med 3 poser for kun 69 kroner! Bringebær og blåbær i hvit sjokolade er helt himmelsk… Og jeg må også tipse om at Rapunzel sin 85% sjokolade er veldig god, og ikke minst de nye Lovechock rå sjokoladene. Pris på disse i helsekost pleier å være 42 kroner der jeg kjøper de, her koster de 30. Mine favoritter er den med morbær og vanilje og den med ananas og incabær. Såååå gode :)

nu3annonse

De har også mange kokosprodukter som jeg digger, blant annet nydelig kokosvann fra VitaCoco, kokosoljer fra forskjellige gode merker, og kokoschips. Januarsalget og tilbudene deres kan du se her. De har også flere kategorier som du kan se innom om du er interessert i det, jeg har bare sett på naturkostavdelingen egentlig ;)  Jeg handler også mye hos iherb.com, friskflora.no og okoksjokolade.no. Ellers handler jeg det meste lokalt eller når jeg er andre steder og i større byer. Noe av det beste jeg vet er å gå inn i nye helsekostbutikker du ikke har vært før og finne noe helt nytt og spennende og prøve det. Det skal ikke mer til enn at en lokal butikk har fått inn økologiske frosne bær for å gjøre meg lykkelig altså :) Ha en fin kveld!

 

Handler du mest på nettet eller hos lokale butikker? Hva synes du er best?

 

//

Anita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *