Godt nytt år! & Lykkeglass 2015 ♡

Godt nytt år! Jeg håper dere har hatt en nydelig julefeiring og en god start på det nye året ♡ 

Jeg har masse å se frem til i 2015, blant annet så kommer det et tilskudd til familien i mai, noe vi gleder oss veldig til. Etter en trøtt høst med en del kvalme, dårlig matlyst og gravid-trøtthet, så er det så deilig med et nytt år. Merker dere all energien som ligger der i det nye året? Alle mulighetene du har? Mulig det bare er meg altså, men jeg synes alt virker så mye mer fresht og energisk etter nyttårsskiftet.

Jeg håper også at jeg får tid til å blogge mer i år, i alle fall før mai kan vi jo si ;)

lykkeglass1

I flere år nå så har jeg sett slike «Happiness Jars» rundt omkring på utenlandske blogger på nyåret. Og i år har jeg tenkt å lage et selv, et Lykkeglass tenker jeg vi kaller det. Hvis du aldri har hørt om det, så er det kort fortalt et glass du putter minner på. Du skriver ned noe fint på en lapp hver dag(eller så ofte/sjelden du vil;)), en koselig ting som skjedde, gullkorn fra barna, noe du selv har gjort eller dere har gjort sammen, merker det med dato og legger lappen i glasset. Alle i familien kan bidra med lapper, så kan det jo være morsomt å se de ulike tingene fra kanskje en og samme dag.

På en regnfull eller trist dag kan det jo være fint å ta fram glasset og lese noen lapper fra det. Noen sparer alle lappene til nyttårsaften og leser alt som har skjedd gjennom året da. Men jeg tenker at det sikkert er fint å lese noen slike lapper gjennom hele året. Så kan man jo også lese dem opp igjen til nyttårsaften om man vil det. Man husker neppe alt uansett ;)

Jeg har ikke kjøpt noe nytt, eller gjort så veldig fancy greie ut av det, her kan jo du gjøre som du vil. Jeg har ganske enkelt tatt et tomt glass som jeg har tatt bort merkelappen på og skrevet på det med glasstusj. Du kan jo bare lage en lapp på det også om du vil. Jeg bruker fint scrapbook papir med fine mønster og farger på, så pynter jo det i seg selv egentlig.

Jeg synes idèen virker god og det er en koselig ting man kan gjøre sammen. Har du lagd slike glass før?

Håper flere blir inspirert til å lage slike glass. Hvis du vil ha mer inspirasjon kan du søke på Pinterest, der vil du finne mange ulike variasjoner av slike glass.

Har du andre ting du pleier å gjøre på nyåret? Har du lagd slike glass eller noe lignende før?

10525596_10152627563343460_821254769770342610_n

Alle gode ønsker til dere alle om mange gode og magiske stunder i 2015 ♡ 

 

 

 

 

 

Anita

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.