Bare Kirsebær

Vil bare tipse dere om disse nydelige, frysetørka bærene, Organic Just Cherries. De er skikkelig crunchy, sure og gode – både jeg og ungene elsker dem!

justcherries

 

De er nydelige å spise som de er, rett fra posen som snop, eller sammen med nøtter, kokosflak el.l. om du trenger litt energi. De er også gode i smoothie, særlig sammen med råkakao. Tenkte jeg skulle prøve å putte de i hjemmelaget  rå sjokolade også, men har aldri rukket det da vi spiser de opp så fort.. ;)

Disse knaser skikkelig så om du har behov for noe sprøtt får du dekket det med disse;) I tillegg liker jeg at de er sure og ikke tilsatt noe som helst søtt. Helt naturlig supersnacks!

Du finner de hos iherb, her. Hvis du ikke har handlet der før kan du bruke koden REK144 for å få $5-10 i avslag på din første bestilling. Det finnes også mange andre gode bær, frukter og grønnsaker i samme serie.

Ha en nydelig dag! 

 

 

 

 

Anita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *