Sjokoladebær fra SoAlive

Her kommer et av disse pittesmå tips innleggene jeg snakka om;)

Disse sjokoladebærene fra SoAlive er helt vannvittig gode! ❤ 

soalivegoji3

Det er ganske enkelt gojibær dyppet i rå sjokolade, mørk 70% sådan. De smaker nydelig og kan godt nytes som hverdagssnop en gang i blant synes jeg. Et mye bedre alternativ enn mye annet der ute;)

soalivegoji2

Det finnes også mye annet fra SoAlive dyppet i sjokolade, f.eks. gule incabær, veldig gode de også. Jeg har også testet andre supermatprodukter som gojibær og bærpulver og de er kjempegode, veldig bra kvalitet. Du finner de her.

Nydelig mandag til dere ❤

Psst: Innlegget er ikke betalt, jeg bare liker de veldig godt ;)

 

 

 

Anita

6 Comments

  1. Så utruleg kjekt at du er tilbake igjen med bloggen din! Har savna deg ;) Liker slike småtips om ting ein kan bestille, det er alltid kjekt å sjå. Gler meg til oppskrifter og kosthaldstips, iHerb-tips og alt muleg anna. Kva med ein «best of» frå bloggen din? Du har jo så mykje bra i arkivet!

  2. Hei hei! så kjekt at du er aktiv på bloggen din igjen!!! Bruker flittig sjokoladeoppskriftene dine og yaconkulene er absolutte favoritter:) Lurer på hvike grønne pulver du bruker for tiden? har begynt så smått å bruke litt men synes magen reagerer litt på de, hva er din erfaring så langt? jeg bruker Bio life multigreens og d har gått helt fint, men nå har jeg i tillegg begynt med Chlorella og synes det er den som er årsaken til kranglete mage. Ser du har skrevet litt om den men det er så pass lenge siden så jeg lurer på om du fremdeles har den i ditt daglige kosthold og eventuelt hvilke andre supermat produkter du bruker og erfaring du har med de?

    • Hei og tusen takk ;) Jeg bruker fortsatt greens ja, men jeg sverger til det norske merket I am Pure, de er fantastisk gode! Jentene er superengasjerte, har sin egen fabrikk i India og er rimeligst i Norge. Kvaliteten er super! Jeg har selv reagert på chlorella fra andre merker, men er blitt veldig glad i I am Pure sin. Skal få laget til et innlegg om disse snart:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *