Anbefaling: Økologisk Mascara fra Terre d’oc

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for meg så vokser ikke akkurat gode mascaraer på trær. Det kan være vanskelig å finne gode, økologiske produkter, jeg har prøvd utallige både billige og dyre økologiske mascaraer og ingen var gode nok. Men nå har jeg funnet en!

Andre mascaraer som ikke er økologiske inneholder som regel masse skadelige stoffer, som parfyme og parabener. Dessuten tester veldig mange parfymerimerker på dyr. Les mer om parabener her

Mascaraen jeg har falt for er fra det økologiske merket Terre d’oc og kommer i både sort og brun farge, jeg har den sorte. Den inneholder helt naturlige ingredienser som nærer, pleier og beskytter vippene, og er helt uten mineraloljer, parabener og syntetiske parfyme- og fargestoffer.

Terre ‘oc sin mascara gir et kjempefint resultat, tykke fine vipper, uten å drysse eller smitte av under øynene. Den gir et bra resultat med et strøk, men man kan fint legge flere strøk uten at den klumper seg. Den gir tykke vipper, men ikke noe særlig ekstra lengde hvis du trenger det. Den er utrolig bra på mine vipper, varer lenge og er lett å fjerne med en god ansiktsrens/sminkefjerner. Jeg har en økologisk ansiktsrens som jeg bruker i hele ansiktet, også rundt øynene, og den fjerner alt. Den har riktignok oljer i seg, så har ikke din det må du kanskje få tak i en sminkefjerner som har det. Der jeg kjøpte den fikk jeg anbefaling om å evt. bruke jojobaolje for å fjerne den, men det har jeg ikke testet siden ansiktsrensen min fjernet alt. Jeg er også linsebruker og merker ingen irritasjon ved bruk av denne heldigvis.

Siden jeg var så fornøyd med denne har jeg nå gått til innkjøp av flere Terre d’oc makeup produkter, så det kommer nok flere omtaler etter hvert!

Du kan lese mer om mascaraen her, og kjøpe den i nettbutikken til Green Spirit her. Eller du kan gjøre som jeg gjorde, kjøpe den hos en lokal frisør som selger produktene. For dere som bor i Florø så kan dere få tak i denne mascaren og mange andre gode produkter hos Frisøren. Nettsiden hennes finner du her og Facebook siden her. Her finner du Grønn & Skjønn – bloggen til Green Spirit.

Anbefales! :-)

Anita

6 Comments

  1. Jeg er ikke fullt så fornøyd med denne. Den klumper seg litt, og klistrer sammen over- og undervippene. Dessuten sklir den alt for lett av – hvis øynene renner bittelitt pga. vind el.l., så blir det svarte flekker rundt øynene med en gang. :( Og så vil jeg gjerne at en maskara skal gi litt mer ekstra lengde… Liker derimot både mineralfoundation og leppestift fra Terre d’oc!

  2. Har prøvd denne selv og veldig fornøyd. Det eneste minuset er at den er vanskelig å fjerne. Jeg bruker en av qlinique som fjernes med vann over 40 grader. For meg som er maskaraavhengig er det veldig praktisk…

  3. Jeg liker også denne, får et flott resultat! Eneste er som Solveig sier at den er litt vanskelig å få av, men ellers god som gull på mine lange vipper.

  4. Jeg har snust litt på denne jeg også. Veit du hvordan den er prismessig i forhandler kontra nettbutikken?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.